Burno je reagirao kad je Stefan osvojio pobjednički bod za crvene

Pobjednički niz za plave se prekinuo pobjedom crvenog tima na poligonu. Rezultatom 8:5 ovoga su puta vrijedni totem plemenskog imuniteta oni mogli ponijeti u svoj kamp. U igru se vratio Mitar koji zbog ozlijede na obje noge nije sudjelovao u napetim i zabavnim igrama za nagradu i imunitet. No, svom plemenu nije donio bod.

Poligon se sastojao od nekoliko dijelova. Nakon što su kandidati prošli zajednički dio poligona, čekalo ih je malo provlačenja i preskakanja, a potom su morali prijeći viseći mostić te doći do dijela poligona na kojem su birali kojim smjerom ići dalje. Mogli su odabrati hoće li ići sredinom, pa hodati po dasci ili sa strane pa se provlačiti. Na kraju su morali srušiti sve limenke s postolja, a da bi im to bilo teže, limenke su bile ispunjene vodom.

„Tu su nam nove snage, imam osjećaj da ćemo pokidati ovu igru i još jedno plemensko vijeće samo gledati“, pun optimizma rekao je Luka prije poligona, no njegov tim ipak nije uspio još jednom preuzeti totem plemenskog imuniteta.

„Kad je rezultat bio 5:5 mislili smo da ćemo pobijediti, ali ovoga su puta i energija i sreća išli na stranu crvenih i pobijedili su. Čestitamo im“, rekao je Jakob te dodao da ne bi volio da izgube svog člana plemena. „Moramo uzeti odgovornost u svoje ruke i poslati možda čak i nekog najboljeg pa da se vrati“, natuknuo je Jakob nastavak borbe za plavo pleme. Kako će se završiti okršaj plavih i crvenih tek ćemo doznati, stoga ne propustite sljedeću uzbudljivu epizodu Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju