Nancy Poropat i Alex Percan pridružuju se plavima

Alex se kao sportaš cijeli život pripremao za Survivor. Za sebe kaže da je solo igrač u timu. Najviše se pribojava međuljudskih odnosa u plemenu jer ne vidi smisao u urotama, spletkarenjima i dramama te to ne smatra svrhom ovog showa. Kako će se Alex snaći u već poljuljanim odnosima u plavom timu ne propustite saznati u nadolazećim epizodama Survivora.

Alex Percan ima 31 godinu i dolazi iz Pule, a po zanimanju je kondicijski trener. Profesionalno se košarkom bavio 15-ak godina, a sada je vlasnik teretane. Do svoje 15. godine živio je u Puli, a onda se počeo baviti košarkom zbog koje je čak 13 godina proveo u inozemstvu – od toga 10 godina u Italiji, dvije u Sloveniji te u Austriji i Francuskoj. Nakon povratka u Hrvatsku, zajedno sa suprugom počeo je voditi besplatne treninge, što je kasnije zbog velikog interesa preraslo u veću zajednicu zdravih i aktivnih ljudi, a naposljetku dovelo je i do otvaranje vlastite teretane. Smatra da bi mu najveći problem u 'Survivoru' mogli biti narušeni međuljudski odnosi te se nada zajedništvu i skladnom suživotu.


„Idem u Survivor zbog iskustva. Neću nikoga zgaziti niti riječima niti djelima da bih došao do pobjede. Ako mogu na jedan pošten i čestit način pobijediti, definitivno ću dati sve od sebe. Spreman sam za to“

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju