Plavi osvojili plemenski imunitet

Uzbudljiv dan u Survivoru počeo je ulaskom novih članova željnih avanture na egzotičnoj lokaciji, i u plavi i u crveni tim. Plavi tim obogaćen je s 29-godišnjom Nancy koja se već na svom prvom poligonu iskazala u igri te 32-godišnjim Alexom koji se godinama profesionalno bavio košarkom, a sada svoju sreću želi okušati u Survivoru. „Dat ću sve od sebe i nadam se da neću razočarati tim“, rekla je Nancy po ulasku u show.

Crvenom su se timu pridružili 26-godišnja Anđela i 26-godišnji Stefan. Anđela je po zanimanju ekonomistica, ali misli da je to neće usporiti na fizički zahtjevnim izazovima, te ističe da je spremna stati uz bok fitnes instruktorima. Stefan je osobni trener koji u slobodno vrijeme voli čitati i šetati svog psa. „Nisam netko tko pravi planove i puštam da mi se život događa“, otkrio je.

Zabavan, ali i zahtjevan poligon koji završava igrom preciznosti donio je još jednu pobjedu plavom plemenu rezultatom 8:4, a zadnji pobjednički bod opet im je donijela Martina. S obzirom na to da su izgubili na poligonu, članovi crvenog tima morali su u igru za osobni imunitet, koji je još jednom pripao Ognjenu, pa je na plemenskom vijeću on, kao i novi članovi tima bio zaštićen od nominacijskih glasova za duel.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju