Matea: "Kad pet žena izgubi, uprijeti prstom samo u jednu nije u redu"

Na plemenskom vijeću na tapeti je crvenom plemenu opet bila Varja, a plavi tim stao je u njezinu obranu. Nikola je prozvao Vojislava kao najlakši plijen u igrama. „Ako ćemo prokazivati i upirati prstom, treba ukazati na svoje gubitke i podnijeti stojički svoje gubitke“, rekao je Nikola Vojislavu. Matea je pak napomenula kako jedna borba završena gubitkom svih žena u crvenom timu treba biti indikator da nije Varja jedina koja ima poteškoće na poligonu. „Mislim da taj njihov čoporativni napad na Varju, a nije jedina koja je gubila bodove, nije zahvalan. Kad pet žena izgubi, uprijeti prstom samo u jednu nije u redu. Žene koje također gube nemaju pravo Varji reći ni jednu riječ“, istaknula je Matea.

Slažete li se s Mateinim stavom prema situaciji s Varjom?

glasova:

Većinom glasova na kraju ipak je za duel nominirana Varja, iako su glasove dobili još i Mitar, Ivana i Vojislav. „Očekivala sam to. Iako, mislila sam da ću dobiti deset glasova, a ne nekoliko“, rekla je Varja.

Tko će s Varjom u odlučujući duel koji će eliminirati još jednog natjecatelja iz Survivora, doznat ćemo uskoro.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju