Nancy Poropat i Alex Percan pridružuju se plavima

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nancy za sebe kaže da je oduvijek bila avanturistički nastrojena i željna izazova pa se zato i odlučila prijaviti na Survivor. Timski je igrač, ali više voli solo izazove gdje ovisi sama o sebi. Jako je kompetitivna i smatra da je njena najveća kvaliteta to što u svemu nastoji vidjeti dobro. Kako će se Nancy uklopiti u plavi tim i hoće li unijeti slogu ili nemir doznat ćemo uskoro.

Fitness trenerica Nancy Poropat dolazi iz Pule. Ova 29-godišnjakinja ima svoju tvrtku i uspjela je ostvariti svoje karijerne ciljeve, a u 'Survivor' se prijavila kako bi predahnula od rutine koje se zasitila. Najviše će joj nedostajati dečko, obitelj, prijatelji i pas koji će je čekati dok ne završi njezina Survivor avantura. Voli pobjeđivati i smatra da joj najveću prepreku neće predstavljati zahtjevni poligoni, nego osobna higijena. Od Survivora očekuje iskustvo koje nikada neće zaboraviti te brojne uspomene.


„Planiram ostati čovjek, u kakvim god uvjetima. Nikad ne bih išla po pobjedu tako da naštetim nekome, ali svi tamo idemo s jednim ciljem – dolaziš sam i odlaziš sam“
 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju