„Anđela se previše umiješa u sve i previše komentira – i gdje joj je, i gdje joj nije mjesto“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nakon što je Marina pred svima izjavila da je kuhanje u plemenu preuzela Jelena koja je ekipi dosad pripremila samo jedan obrok, Anđela se uvrijedila budući da je ona u plemenu kuhala, kako kaže, mnogo više. „Na prijašnjem poligonu Mario je pitao Marinu, pošto ona više ne želi kuhati ni ništa raditi u plemenu, tko je kuhar. Odjednom je Marina rekla da je Jelena najbolja kuharica. Naravno uvrijedila sam se malo jer sam toliko puta skuhala i pržila se na onoj vatri i odjednom je cura nakon jednog obroka najbolja kuharica“, potužila se Anđela i dramatično dodala: „Rekla sam ako bude ikakvog klana ili ako se netko bude udruživao i micao od ljudi da ću se osobno izglasati da me izbace van“.

No i Jelena ima svoje mišljenje o Anđelinoj reakciji. „Znam ja da je Anđela iskrena i otvorena, ali ponekad se stvarno previše umiješa u sve i previše komentira – i gdje joj je, i gdje joj nije mjesto“, zaključila je.

Hoće li članovi plavog tima moći nesuglasice ostaviti po strani i pobijediti u predstojećem natjecanju za totem plemenskog imuniteta? Crveni tim uvjeren je da je u plavom plemenu došlo do raskola. „Mislim da su se dva njihova klana posvađala. Mislim da će biti izglasane Marina i Antonia“, uvjerena je Nataša. Nakon niza neuspjeha na poligonima, s nadom u pobjedu na natjecanje odlazi i crveni tim. „Važno nam je izbaciti jednog njihovog člana. Idemo naoštreni u natjecanje“, rekao je Lazar nadajući se da će u sljedećem duelu za ispadanje sudjelovati Marina i Antonia.

„Igre za plemenski imunitet su uvijek mač s dvije oštrice jer želimo sačuvati pleme. I hranu je lijepo dobiti, ali je ljepše kad se na plemenskom vijeću osjećamo sigurno“, kaže Amer nadajući se da će na sljedećem okupljanju plemena članovi plavog tima biti samo promatrači. No svjestan je i da plemenska vijeća mogu izazvati dodatne tenzije. „Svako plemensko vijeće može unijeti neku negativnu energiju i tenzije. To se dogodilo i kad je Marina bila izglasana i iskreno sam se plašio kako ćemo nakon toga nastaviti funkcionirati kao tim“, priznao je Amer koji se s Filipom složio da bi sljedeći na tapeti crvenog tima mogao biti Kalu. „Mislim da je najlakši plijen u crvenom timu trenutačno Kalu“, zaključio je.

 

Plemenima je jasno da, ukoliko ne žele ni jednom članu svog tima reći zbogom moraju pobijediti, ali samo jednom plemenu to može poći za rukom. Sraz u blatnoj areni, u kojoj natjecatelje očekuje nova uzbudljiva borba, gledajte večeras u Survivoru.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju