U novoj sezoni gledat ćemo brojne upečatljive kandidate – od fitnes trenera, hokejaša i bodybuildera do stomatologa, ekonomista i plesača!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nova sezona svjetski poznatog zabavno-natjecateljskog showa 'Survivor' počinje u ponedjeljak, 6. ožujka u 22.15h na Novoj TV, a u Dominikanskoj Republici ove će godine sreću okušati dvadeset novih kandidata iz regije koji će sve blagodati modernog života zamijeniti boravkom u divljini koja je potpuno suprotna od svakodnevice na koju su inače navikli. Podijeljeni u dva različita tima, kandidati će na nepoznatom teritoriju pokušati nadigrati, nadjačati i nadmudriti jedni druge s ciljem da što dulje osiguraju svoje mjesto u natjecanju.

Ove godine za pobjedu u showu natjecat će se kandidati različitih zanimanja i profesija – od fitnes trenera, hokejaša i bodybuildera do stomatologa, ekonomista i plesača – zbog kojih već na prvi pogled možemo očekivati zanimljivu sezonu.

Riješi KVIZ i provjeri jesi li spreman za novu sezonu! 

 

Quiz Maker - powered by Riddle



"Survivor" samo što nije počeo, a više zanimljivosti o kandidatima doznajte u njihovim intervjuima na portalu showbuzz.hr i službenoj stranici Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju