"Spremni, snimaj, sačekaj, svjetlo, sad!" - kazao bi Jovica

Večeras se nastavlja potraga za talentima u trećoj audicijskoj epizodi Supertalenta! Kandidati će imati priliku pokazati svoje najbolje vještine, dok će žiri ocijeniti njihovu konkurentnost za titulu Supertalenta.

Ova epizoda donosi šaroliku paletu talenata, a otvorit će je dvojica prijatelja iz Afrike, poznati cirkuski dvojac Les Sencirk. Njihov nastup zasigurno će izazvati uzbuđenje među žirijem i publikom.

Iznenadit će nas i Muhibija Buljubašić, poznat kao čovjek magnet, koji će demonstrirati neobične trikove s raznim predmetima na svom tijelu, uz pomoć svoje supruge i članova žirija.

Amaterski glumci iz Penzilišta zabavit će žiri humorističnom predstavom koja će ih odvesti 30 godina u budućnost. U međuvremenu, simpatični Talijan Nicola Matarazzo izvest će spektakularne akrobacije s pizza tijestom, dok će Kolumbijac Juan Pablo pokazati svoje riskantne trikove na biciklu.

Mlade Riječanke iz Flash Dance Unita donijet će koreografiju s važnom porukom mira, dok će dubrovački Step 'n Jazz svojim nastupom osigurati da svi prisutni budu potpuno u trenutku.

Najmlađi kandidat večeri, sedmogodišnji Marko Ivandić, impresionirat će svojim umijećem sviranja šargije, dok će Klara Boroš izvesti plesni nastup koji će ostaviti publiku bez daha.

Na kraju, pratite uzbudljivo pjevačko sučeljavanje između (ne)prijatelja Dragana Medića i Joze Brkana, koji će se boriti za pobjedu u svom selu!

Čijem se nastupu najviše veselite? Odgovorite na pitanje u anketi i otkrijte nam!

Natjecatelji su bili pomalo tajanstevni, ali su nešto i otkrili! Sve najave nastupa nove epizode Supertalenta pogledajte OVDJE!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju