Saznajte što su natjecatelji otkrili o svojim nastupima

Potraga za talentima nastavlja se u trećoj audicijskoj epizodi Supertalenta! Kanidati će i ove nedjelje pokazati svoje najbolje vještine, dok će žiri na temelju viđenog procijeniti jesu li njihovi talenti konkurentni za titulu Supertalenta.

U ovoj epizodi, studio će obojiti šarena paleta talenata. Otvorit će je dvojica prijatelja poznatiji kao cirkuski dvojac Les Sencirk. Njihov bi nastup mogao izazvati vrtoglavicu kod žirija i publike. Među zanimljivim nastupima bit će i Muhibija Buljubašić, poznat kao čovjek magnet, koji će prikazivati neobične trikove s predmetima na svom tijelu, uz podršku žirija i supruge.

Amaterski glumci iz Penzilišta zabavit će žiri urnebesnom predstavom koja će ih odvesti 30 godina u budućnost, dok će simpatični Talijan, Nicola Matarazzo, predstavit akrobacije s pizza tijestom, dok će Kolumbijac Juan Pablo izvesti riskantne trikove na biciklu. Mlade Riječanke iz Flash Dance Unita donijet će plesnu koreografiju s porukom mira, a dubrovački Step 'n' Jazz pobrinut će se da svi budu prisutni u trenutku.

Najmlađi kandidat, sedmogodišnji Marko Ivandić, impresionirat će sviranjem šargije, dok će Klara Boroš izvesti ples koji će ostaviti gledatelje u iščekivanju. Ne propustite i uzbudljivo pjevačko sučeljavanje između (ne)prijatelja Dragana Medića i Joze Brkana, koji će se boriti za pobjedu u svojem mjestu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju