Saznajte što su natjecatelji otkrili o svojim nastupima

Supertalent ulazi u četvrti audicijski tjedan koji će zasigurno biti jednako uzbudljiv kao i prethodni. Dosad je žiri pogledao raznolike kandidate, a tko će im se pridružiti u polufinalu, saznat ćemo uskoro. 

Dozu humora donijet će Sandro Vego, zaljubljenik u adrenalin, dok će Zlatarbistričke mažoretkinje publici predstaviti „mažoret svijet“ i njegovu magiju. Samouki mađioničar Arkadio poigrat će se s razumom žirija i publike, ostavljajući ih u nevjerici pitanjem: „Kako je ovo moguće?“

Ovo pitanje postavit će se i tijekom nastupa Arkadiove supruge Solange, koja će pokazati čaroliju quick changea. Samouvjereni Saša Pušica izvest će svoju autorsku pjesmu, a Matačićevi slavuji iz Omiša osvojit će publiku klapskim melosom. Hvarani Dario i Slavko pjevaju i sviraju, pridružujući se ženskom dijelu žirija.

Originalni plesni klub Studioroom predstavit će netipičnu koreografiju, dok će Filip Rušin, Slovak zaljubljen u Zadar, pripremiti beatbox senzaciju. Dječak iz naroda, Adi Mrgan, pokušat će prikriti strah od javnog nastupa pjesmom, dok će skupina Gozd Strahov prirediti pravi horor show.

Supertalent, ep. 4, najava - 10 JEDVA ČEKAMO! Humor, magija i horor na pozornici Supertalenta donijet će žiriju pravi rollercoaster emocija!

Za koga će komentari žirija biti vic, magija ili horor, saznat ćete već ove nedjelje u četvrtoj audicijskoj emisiji Supertalenta

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju