Krije li četvrta epizoda novi zlatni gumb?

Supertalent ulazi u četvrti audicijski tjedan koji će bez sumnje biti jednako uzbudljiv kao i prva tri. Žiri je u dosadašnje tri audicijske emisije upoznao i doživio raznolike kandidate i njihove nastupe, a tko i što ih sljedeće čeka saznat će vrlo brzo. Dosad su svoje mjesto u polufinalu osigurali plesni studio Step 'n Jazz, akrobatkinja Alina Hryshkova i pjevač Matija Petrić, a još dva zlatna gumba – Majin i onaj voditeljski – ostala su neiskorištena, pa ostaje za vidjeti hoće li četvrta po redu emisija biti plodno tlo za novi zlatni gumb.

Odmah na početku epizode, dozu humora osigurat će zaljubljenik u adrenalin Sandro Vego kojem je u planu zabaviti gledatelje vicevima, a koliko će oni biti smiješni, procijenit će žiri i publika. Gledatelje će na putovanje u 'mažoret svijet' odvesti Zlatarbistričke mažoretkinje i pokazati im magiju koja se u njemu zbiva, dok će se samouki mađioničar Arkadio, čija se magija krije u njegovim rukama, poigrati s razumom žirija i publike i navesti ih na pitanje „kako je ovo moguće?“.

Isto će si pitanje publika i žiri postavljati tijekom nastupa Arkadiove supruge Solange koja je pobjegla od svoje obitelji u potrazi za vlastitom srećom, a nastupom u Supertalentu će pokazati magiju quick changea i manipulacije. S ciljem da dotakne duše svih koji ga slušaju, samouvjereni Saša Pušica pred žirijem će izvesti svoju autorsku pjesmu, a srca mnogih pjesmom će dotaknuti Matačićevi slavuji iz Omiša koji će studio ispuniti klapskim melosom. Dalmatinski stihovi širit će se studijom tijekom nastupa Hvarana Darija i Slavka koji će pjevati i svirati, a na pozornici će im se pridružiti i ženski dio žirija.

Originalni plesni klub Studioroom predstavit će se svojom netipičnom plesnom koreografijom kroz koju će pokazati drugačiji pristup plesnoj umjetnosti, dok će drugačiji pristup glazbenoj umjetnosti pokazati Filip Rušin, Slovak koji se zaljubio u Zadar i odlučio ondje ostati, a za audicijski nastup na Supertalentu priprema beatbox senzaciju. Dječak iz naroda Adi Mrgan svoj će strah od javnog nastupa pokušati prikriti pjesmom iz naroda, a strah u kosti utjerat će skupina naziva Gozd Strahov koja će prirediti pravi horor show.

Za koga će komentari žirija biti vic, za koga magija, a za koga horor, gledatelji će saznati već ove nedjelje u četvrtoj audicijskoj emisiji Supertalenta!

Idealna prigoda za prvi posjet Hrvatskoj! Što je ova Portugalka pripremila za našu publiku? Više saznajte OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju