Novi kandidati, novi nastupi i nova iznenađenja...

Večeras nas očekuje četvrta audicijska epizoda Supertalenta u kojoj zasigurno neće nedostajati zabave, uzbuđenja i emocija. Žiri je pogledao mnogobrojne kandidate, a tko će im se pridružiti u polufinalu, saznat ćemo ubrzo. 

Večeras će dozu humora donijeti Sandro Vego, zaljubljenik u adrenalin, dok će Zlatarbistričke mažoretkinje publici otkriti čaroliju „mažoret svijeta“. Samouki mađioničar Arkadio poigrat će se s razumom žirija i publike, ostavljajući ih u nevjerici pitanjem: „Kako je ovo moguće?“

Ovo pitanje postavit će se i tijekom nastupa Solange koja će pokazati čaroliju quick changea. Zatim će Saša Pušica izvesti svoju autorsku pjesmu, a Matačićevi slavuji iz Omiša osvojit će publiku klapskim melosom. Hvarani Dario i Slavko pjevaju i sviraju, pridružujući se ženskom dijelu žirija.

Originalni plesni klub Studioroom predstavit će netipičnu koreografiju, dok će Filip Rušin, Slovak zaljubljen u Zadar, pripremiti beatbox senzaciju. Dječak iz naroda, Adi Mrgan, pokušat će prikriti strah od javnog nastupa pjesmom, dok će skupina Gozd Strahov prirediti pravi horor show.

Supertalent, ep. 4, vikend članci - 3 JEDVA ČEKAMO! Talenata nikada dosta! Pripremite se za novu uzbudljivu epizodu Supertalenta!

Za koga će komentari žirija biti vic, magija ili horor, saznat ćete večeras u četvrtoj audicijskoj emisiji Supertalenta! Čijem se nastupu najviše veselite? Odgovorite na pitanje u anketi! 

Arcadio Jose Jimenez Rodriguez uoči audicijskog nastupa na Supertalentu OSJETITE MAGIJU Hoće li mu se posložiti sve karte za prolazak u polufinale? Saznajte u nedjelju!

Adi Mrgan uoči audicijskog nastupa na Supertalentu WOW! Kada zapjeva, nestaje sav strah - s kojom će se pjesmom Adi predstaviti?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju