Publika je gromoglasnim pljeskom i ovacijama pokazala sve što misli o njenom nastupu.

Karizmatična Ukrajinka Nelia koja šarmira svojom osobnošću gdje god da se pojavi došla je u Hrvatsku prije tri godine jer se njezina majka, kazališna glumica, zaljubila u Hrvata. Svoje ime, koje je inače neuobičajeno za Ukrajinu, dobila je po baki koja je bila jako lijepa žena. Nelia je u Kijevu završila cirkusku akademiju, putovala je puno po svijetu i priključivala se raznim družinama, a najduže je bila u Kini i Turskoj. No zbog korone više nije imala posla, pa je bila prisiljena pridružiti se majci u Hrvatskoj. Prvo je živjela u malom selu Sokolovac gdje je morala raditi u vinogradu i brinuti se o životinjama. No s obzirom na to da više voli život u gradu, preselila je u Zagreb i vratila se svojoj prvoj ljubavi – cirkusu. U Ukrajini su joj ostali baka, s kojom se čuje svaki dan, i brat koji se dobrovoljno prijavio u vojsku.

Nelia je impresivno izašla na pozornicu i odmah iznenadila žiri sa poklonima te nakon toga krenula fokusirano u nastup. Bilman joj je pokušao postaviti par pitanja prije nastupa, ali Nelia je bila toliko fokusirana da ga nije čula. Svojim nastupom oduševila je i žiri i publiku, a svi su se pitali „kako to radi?!“.

Bilam je priznao da je ostao zapanjen, Maja joj je rekla da ih je posebno osvojila i svojim šarmom i osobnošću.
"Već dugo me netko nije ovako impresionirao!“, izjavila je Martina. Fabijan je bio kratak i jasan: „ Zbog tebe postoji ova emisija.“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju