Žiri je u jednom dahu pratio njihov nastup.

Mladi par Sonja i Jan veliki su zaljubljenici u ples. Kad ih je Janov otac vidio na jednoj plesnoj radionici, zaključio je da bi se između njih mogla roditi ljubav i bio je u pravu. Ono što je uslijedilo prava je filmska ljubavna priča. Iako su živjeli nedaleko jedan od drugoga i dijelili istu ljubav prema plesu, trebalo je nekoliko godina da se dogodi sudbonosan susret. Sada svaki dio dana provode zajedno, a njihova povezanost vidi se i u njihovim nastupima. Sonja se plesom počela baviti sa šest godina, a cirkuske vještine počela je prakticirati sa 26 godina, kada je upoznala Jana. Sonja je 2020. bila Miss sporta fotogenčnosti, pojavila se u spotovima nekoliko poznatih glazbenika i radi kao fitness trenerica. Jan se odmalena bavi plesom jer je njegov otac vodio udrugu koja se bavi cirkuskim vještinama. Jan je svoje znanje o cirkusu prenio na Sonju, a zajedno su osnovali svoju skupinu Crowd control. Danas su jako traženi jer pokrivaju više vještina kroz kombinaciju plesa, cirkusa i žongliranja.

„Ekipa, ona prva sekunda kada si ti njega digla ja ne znam kako je to moguće! Vi ste danas fakat pomeli!„ komentirala je Maja. Fabijan je istaknuo taj tvrdi salto kao nešto što ga je posebno impresioniralo.

Martinu je najviše dojmilo koliko je koreografija bila promišljena na glazbu. Njihov nastup Bilman je opisao kao urbani street style acro dance. Ovaj put žiri je bio jednoglasan, Jan Hajsok i Sonja Bonačić dobili su četiri DA .

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju