Ovo je prebrzo prošlo. Dajte još!

Na pozornicu su Filip i ekipa donijeli osjećaj nekog ratnog filma, a sve je izgledalo tako fluidno i uigrano.

„Dečki mislim ono… fakat ste moćni. Ja mislim da ljudi nisu zapravo svjesni koliko su neke stvari teške koje ste vi sad napravili. Ja pokušavam nešto trenirat i to, i samo jedan običan ruski zgib nije bezveze“, istaknuo je Fabijan.

„Mi smo se uvijek divili i tako malo smo gledali kako je on jak. Pa bih ja sad da publika vidi jel možeš ti nekakav ovaj… samo koji put“, pozvala je Maja Fabijana na izazov, a on je i više nego spretno to izveo. „Baš je oku ugodno gledati vas. Jer sve je to nekako jako lijepo prikazano“, složila se i Martina, dok je Davor poželio na sljedećem nastupu više dramskih elemenata koji će povezati priču u cjelinu.
 

Filip Ščrbak se od 5. godine bavi sportom. To što je cijeli život u sportu mu je pomoglo i u vojnoj karijeri. S lakoćom je uvijek prolazio provjere tjelesne sposobnosti, baš kao i sve prepreke na terenima. Mnogi kažu da je upravo on primjer kako jedan vojnik treba izgledati. Vojska ga je izgradila da postane muškarac i napunila ga samopouzdanjem. Iako je nakon 8 godina u vojsci odlučio napustiti to zanimanje, do kraja svog života će biti vojnik u srcu i domovina uvijek može računati na njega ako zatreba.

Pošto je u vojsci dobio premještaj u Petrinju, s obitelji je ondje kupio kuću i ostao živjeti unatoč svim elementarnim nepogodama jer se osjećaju kao da tamo pripadaju. Supruga i sinovi su mu sve na svijetu i u svemu ga podržavaju, a često svi zajedno i vježbaju. Filip je godinama služio domovini, a sada želi postići više za svoju obitelj i boriti se za njihovo bolje sutra.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju