Antoneli Mištrafović kao Lenny Fist u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Moćno, točno i toliko zanimljivo Antoneli izvodi svoj rep. Nakon audicijskog nastupa povećala mu se publika te je istaknuo da nikad u životu nije imao toliko publike. Ovoga puta na sceni ima i podršku Angeline koja je prateći vokal.

Lenny Fist umjetničko je ime koje je odabrao Antoneli Mištrafović i na Supertalentu se predstavio repanjem. To mu je ljubav još od osnovne škole, a trenutno aktivno radi na albumu. Život ga nije mazio, ali on je odlučio pobrinuti se da uspije sve što zaželi. Na audicijskom nastupu predstavio se pjesmom koja ga opisuje i totalno je osvojio publiku i žiri.

 

"Unatoč tome što ne kužim baš tu spiku meni je bilo baš dobro. Vjerovala sam ti. Napravili ste neku dobru spiku. Svjetska produkcija. Meni vam je to bio slatki, iskreni rep paket", istaknula je Martina.

"Ja bih u stvari rekao da mi ne možemo ulaziti u tuđe snove tako da ja tebe puštam da budeš u svojim snovima", rekao je Davor. 

"Prvo sviđa mi se što si donio svoju pjesmu. Sviđa mi se što je na hrvatskom. Malo je stroga i oštra, ali nekako kao da govori o tome koliko si ti spreman na ono što radiš. Čestitam ti i jako si kul", pohvalio ga je Fabijan. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju