Frano, Gabriela i Mia u petoj su emisiji plesali lyrical.

Zvijezda koja je postala simbol za lakoću plesanja. Frani i Gabrieli na plesnom podiju pridružila se Mia Kovačić. U obitelji Ridjan ustaljeno je da je Mia Franina televizijska žena. 

"Ovo je bilo zapravo jako dobro, jako intenzivno. Meni je drago nekad vidjeti da ima stvari na kojima ti moraš poraditi. Pokret kada treba biti liričan mora biti znažan, malo mi je falilo te liričnosti", istaknuo je Igor.

"Frano ja bih tvoj ples ocijenio kao da si ti pčelica koja puno zuji, a malo meda daje. Mislim da ovo nije tvoj stil", kratko je komentirao Marko.

"Prošli put kauč, sad stolice, što je iduće. Početak odličan, bacio si se na glavu na početku. Tebi ne treba treća osoba za ples, iako svi znamo koliko je Mia multitalentirana", poručila je Franka.

"Istina je da od tebe očekujemo više, malo manje ti leži lyrical. Međutim taj tvoj nastup i prisutnost su i dalje tu. Taj centar učvrsti da prodišeš, no to su detalji", istaknula je Larisa. Od žirija su osvojili 29 bodova.

 

Prošlotjednim nastupom oduševili su i publiku i žiri od kojeg su za quickstep dobili 34 boda i tako podijelili prvo mjesto na bodovnoj tablici. "Izuli su me iz cipela da, i ne samo iz cipela, iz čarapa. Obožavam te gledati, sve što plešeš je predivno i Gabi hvala ti koreografija je super", poručio je Igor Barberić, a Marko Ciboci je dodao: "Imam dosta kritika, ali nažalost je najveća kritika od svega da ti ne mogu previše kritika naći".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju