Frano i Gabriela plesali su quickstep.

Prošlotjedni pobjednici po ocjenama žirija. Htio je cijeli život probati kako to živi i radi Štrumpfeta i sad to ima priliku. Legendarni stari film u kojem jako puno ljudi pleše, a Frano to doista voli. Istaknuo je da mu je neopisivo zadovoljstvo plesati s Gabrielom.

"Izuli su me iz cipela da, i ne samo iz cipela, iz čarapa. Obožavam te gledati, sve što plešeš je predivno i Gabi hvala ti koreografija je super", poručio je Igor.

"Vi se uvijek toliko naplešete uz brojeve da se uvijek imate potrebu odmoriti. Meni to sve jako dobro izgleda, ja bih možda stvarno s tobom zaplesala na nekom projektu", istaknula je Larisa.

"Ja ću krenuti s Gabrielom, uvijek sam kroz prijašnje sezone imala osjećaj da ti vodiš, a sad totalno suprotno kao da zajedno plešete godinama. Jednostavno, prekrasno, čarobno, odgledala u jednom dahu", oduševljena je bila Franka.

Marko je već na komentarima izvukao ocjenu tri. "Imam dosta kritika, ali nažalost je najveća kritika od svega da ti ne mogu previše kritika naći", poručio je Marko. Osvojili su 34 boda žirija.

 

Prisjetimo se, prošle nedjelje Frano i Gabriela, popularno zvani Frabi plesali su slowfox kojim su oduševili publiku i žiri koji im je dodijelio 34 boda što je najviše bodova u prošloj emisiji. „Mislim da su tvoji izražaji i to koliko uživaš u plesu stvarno mrak. Kad gledatelji vide kako ti uživaš, onda i oni počnu uživati. Super si, bilo je savršeno, čestitam!“, istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju