U šestoj emisiji uživo Daria i Ivan plesali su rumbu.

Led probija zvijezda koja nas je uspješno zavarala standard plesovima, ona je i uspješna latina. Kad je na treningu Daria se na mobitel javi samo djeci. A što se toga tiče Ivan je priznao da je problematičniji. Pored tog priznanja došlo je i ono da je Ivan i sam glasao da dobiju rumbu. Daria kaže da je Ivan ruska škola, a ona više voli da je se hvali.  

 

Franka ima jedno malo iznenađenje prije komentara. Uskrs je i donijela je pisanice, ako Franka pobijedi onda Marko ne smije dati loše komentare i ocjene. Zatim su prešli na komentare. "Ovo je bilo prekrasno odrađeno, osjetila si poantu ovog plesa, pokreti su bili odrađeni do kraja. Ovi naglasci koje si odrađivala su bili perkfektni. Iznenađuješ nas svaki put sve više", komentirala je Franka.

"Vi danas niste iskočili iz jajeta, iskočili ste doslovno iz seta serije Kumovi. Daria kukići su radili, bilo je skroz ženstveno, onako kako treba biti. Kažu da je rumba put duše, mislim da si ti svoju dušu večeras ostavila ovdje na podiju", istaknula je Larisa.

"Ja uživam gledati tebe dok plešeš, ali sad je šesta emisija pa moramo cjepidlačiti. Imam osjećaj da ti ruke nekad koče, mora se iz pokreta dogoditi i ta ruka", dodao je Igor. Osvojili su 41 bod žirija i publike.

"Imam samo jednu malu sitnicu što bih ti želio reći, a to je da ovaj dio donjeg dijela jako guraš prirodno kad hodaš prema van i tu ti se ruši stabilnost. To je nešto na čemu bi trebala raditi i sve će doći na svoje. Ono što mi se sviđa da ti uvrštavaš sebe i svoj karakter u ples, a to je odlika vrhunskih plesača. Bravo!", istaknuo je Marko.

Od žirija i publike osvojili su 41 bod.

Prošle nedjelje Darijin sin Mak ovom je paru bio gost na plesnom podiju. Prema Cibociju izveli su sambu sezone za koju su osvojili 33 boda od žirija. "Meni je tvoj osmijeh bio divan. Mislim da ti se ostvario san, bilo je sambastično, bio je užitak gledati. Mene zanima što će reći Mak, ali mislim da će biti zadovoljan i da će mu ovo biti uspomena za život", poručila je nakon nastupa Larisa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju