Daria, Ivan i Mak plesali su sambu.

Par koji je prošli put osvojio sam vrh naše ljestvice. Ovoga puta Daria i Ivan imaju pojačanje - dolazi Darijin sin Mak. Dariji je jako fora nastupati s Makom, a nada se da će to i njemu jednog dana biti jako lijepa uspomena. 

"Mene uvijek kritiziraju kako ja vas ocjenjujem kao da ste profesionalni plesači, ali ja to i moram raditi jer ti si upravo pokazala najbolju sambu sezone! Ono što trebaš poraditi za sljedeće nastupe je na izolaciji, ali s tehničke strane vrlo korektno, bravo!", oduševljen je bio Marko, a Daria je dodala da joj je uskoro rođendan i da je ovaj komentar već sad najbolji poklon.

"Slažem se apsolutno da je ovo najbolja samba sezone", istaknula je Franka.

"Meni je tvoj osmijeh bio divan. Mislim da ti se ostvario san, bilo je sambastično, bio je užitak gledati. Mene zanima što će reći Mak, ali mislim da će biti zadovoljan i da će mu ovo biti uspomena za život", poručila je Larisa. Osvojili su 33 boda žirija.

 

U prošloj emisiji vješto su na plesnom podiju dočarali Kuma i tako s osvojena 34 boda žirija podijelili prvo mjesto na bodovnoj tablici. "Ja mislim da si ti shvatila jako dobro naše komentare i upute i da ti si vojnik i sve izvršavaš onako kako treba. Sad je tvoj ples doživio sjaj. Vrlo dostojanstveno, gracilno, tvoj Corleone se zainatio i dobro se zainatio", poručila je Larisa Lipovac Navojec.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju