Od meksičkih sapunica do holivudskih filmova

Film "Krvoproliće" akcijski je film iz 2020., a osim Vin Diesela mnogi će u njemu zapaziti još jedno poznato lice. Riječ je o Eizi González, meksičkoj glumici i pjevačici.

Prvu priliku za glavnu ulogu dobila je u tinejdžerskoj telenoveli "Lola", a nakon toga samo je nastavila nizati uspjehe. Hrvatskim je gledateljima poznata i iz sapunice "Prave ljubavi" gdje je glumila mladu djevojku Nikki koja se borila s bulimijom, a iz svega ju je izvukla ljubavna veza s njezinim tjelohraniteljem.

Eiza je svoju put nastavila pod svjetlima holivudskih reflektora. Svoje najvažnije uloge odigrala je u filmovima "Vozač", "Hitna pomoć", "Godzilla vs. Kong" i "Krvoproliće"

Svojom ljepotom mami uzdahe pratitelja na Instagramu kojih ima preko 7 milijuna, a uspjela je očarati i brojne poznate muškarce poput sportaša Paula Rabila, glumca Timotheeja Chalameta te australskog ljepotana Liama Hemswortha.

Nitko nije mogao predvidjeti da će mlada meksička tinejdžerica postići tako velike uspjehe, no čini se da za sada ostvaruje sve svoje snove. 

Eizu Gonzalez ne propustite pogledati u filmu "Krvoproliće" u subotu u večernjem terminu na Novoj TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju