Počinje obiteljski ciklus prepun emocija

Pred top sedam preostalih MasterChef kandidata večeras će se naći posljednja kutija iznenađenja koja će po mnogočemu biti posebna. Prosinac i blagdansko vrijeme prepuni su smijeha, dobre zabave i hrane, a obitelj je pritom uvijek na prvom mjestu. Upravo će tako biti i u novoj epizodi MasterChefa jer počinje obiteljski ciklus. „Dragi kandidati kao što možda možete pretpostaviti, ovo je ciklus obitelji. Stoga smo vam omogućili da u posebnoj kutiji iznenađenja za nas pripremite hranu koja je najbliža vašem srcu. Vaš zadatak je pripremiti obiteljsko jelo, ali s MasterChef potpisom“, objasnit će kandidatima Stjepan.

Na svakoj radnoj jedinici nalazit će se velika kutija iznenađenja koju će krasiti crvena vrpca. Budući da će Sarah slaviti rođendan, njezina kutija bit će ponešto bogatija. „Malo mi je neobičan osjećaj. Nisam očekivala da ću rođendan slaviti u MasterChefu, ali ću ga definitivno pamtiti“, kazat će Sarah, a nenadano će joj početi teći i suze. Osim balona, dobila je i priču 'Mala sirena' koja nas uči da se do vrijednih stvari ne dolazi lako. „Želja mi je da danas svi rasturimo u kuhanju“, poželjet će Sarah.

Ispod kutija iznenađenja, svi kandidati dobit će videoporuke njihovih obitelji. Emocije će obuzeti natjecatelje, a za radnim jedinicama brisat će se suze. „Teško ih je vidjeti, pogotovo kad ih svaki dan sanjaš i želiš biti s njima“, reći će Dominik kroz suze. Budući da će i Saru rasplakati obiteljska čestitka, zaključit će: „Možemo danas obilježiti i dan plača… Em rođenje moje nećakinje, sad rođendan i to ovaj okrugli, pa što se tu događa, hoću se ja još i udati u MasterChefu?“.

Uz poruke podrške, obitelji će svakom kandidatu zadati i što će u ovom izazovu kuhati. Kakvi će ih zadaci dočekati, tek ćemo vidjeti, a gledatelji će se moći uključiti tijekom emisije i putem interaktivne platforme masterchef.hr/glasaj dati svoj glas za kandidata kojemu je, po njihovom mišljenju, obitelj zadala najteži zadatak.

Tko će od sedmero kandidata napraviti najbolje jelo u posljednjoj kutiji iznenađenja, ne propustite pogledati večeras u novoj epizodi koja vas možda inspirira za neko od jela povodom predstojećih blagdana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju