Crveni tim ide u eliminacije

 Lara je zaključila da joj se sviđa pozicija vođenja i da se vidi jednog dana na mjestu chefice. „Prezadovoljna sam ovim gastroduelom. Ekipa je bila odlična“, komentirala je Lara nakon završetka kuhanja, ali je i napomenula da joj je bilo jako teško samo nadgledati, a ne moći provjeriti gustoću jela ili sudjelovati u kuhanju, a Meri ju je pohvalila koliko je bila dobra u vođenju tima i jer je imala jako puno povjerenja u nju.

Miroslav je pohvalio svoju ekipu i naglasio da su se prilikom kuhanja jako dobro zabavili. „Mislim da je Miro izabrao tim po svom guštu, da je super delegirao i prepustio izradu jela i vidjet ćemo kako će biti na kraju“, kazao je Petar Tucman.

Marko je iskazao ponos prema svojoj ekipi i istaknuo da su prenijeli ljubav prema kuhanju na tanjur. „Marko je vođa i stalno nas motivira i bio je baš top kao chef“, rekla je Ivana. Nakon što su članovi žirija i gošće probali sva jela, morali su odlučiti koji je tim napravio najbolja jela, a koji će morati u eliminacijski izazov.

 

Koji je tim vama bio najbolji?

glasova:

 

Titulu pobjedničkog odnio je Larin tim u plavim pregačama. Razlika između crvenog i zelenog tima bila je u desertu. Naime, crvenom je timu desert bio sirov, kore nisu bile pečene do kraja, pa će ekipa koju je vodio Marko morati u eliminacije.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju