Koju će ulogu imati kocka iznenađenja?

Spremite se za još jedno nevjerojatno uzbuđenje u najpoznatijoj televizijskoj kuhinji. U novoj epizodi MasterChefa, imat ćemo priliku svjedočiti nevjerojatnoj kulinarskoj vještini i snalažljivosti naših natjecatelja.

Nakon Asmirinog ispadanja Antonia je izjavila: „Imam godina kao i ona. Pokazat ću da smo sposobne, ako nije mogla ona, ja ću nastaviti biti još bolja“. Antonia, kao i ostali članovi MasterChefa ovoga će puta svoju snalažljivost za kuhinjskim pultom morati pokazati tako što će za zadatak dobiti pripremiti jelo bez kuhanja i pečenja. No, to nije sve. Naime, osim što im je žiri otežao kuhanje uskrativši mogućnost termičke obrade namirnica, kandidati će vrijeme za kuhanje dobiti bacanjem kocke. „Vaše vrijeme kuhanja će određivati sreća. Tri su opcije, 15, 25 i 35 minuta“, objasnit će im Damir. Tko ima više sreće, a time i više vremena za pripremu jela, doznat ćemo večeras. Ova zagonetna izazovna situacija natjerat će kandidate da koriste svoje kreativne vještine i improvizaciju.

Svi natjecatelji imat će na raspolaganju razne namirnice, uključujući i obilje voća, a tko će od njih najbolje kuhati iskoristiti sve resurse tek ćemo vidjeti. Ne propustite ovu uzbudljivu epizodu MasterChefa u kojoj će se vještina, kreativnost i snalažljivost kandidata za prestižnu titulu, doista iskazati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju