Slijedi borba za ostanak

„Jedino što želim je da mi je jelo ukusno. Za bolji izgled nisam imao dovoljno namirnica“, kazao je Luka te pred žiri donio kremu od paprika s kremom od šarana, dimljenog šarana, pire od brusnica i šarana te umak od paprike te krambl od pancete i brusnice.

„S obzirom na to da smo imali pet namirnica, mislim da sam bio dovoljno kreativan. Žiri sve više cijeni svaki detalj i ideju kako smo došli do tog jela“, rekao je. Stjepan mu je kazao da je uspio balansirati okus šarana i knedle od paprike. Naročito mu se svidjelo koliko je cijelo jelo podigao krambl.

Sarah vjeruje da je mogla jelo napraviti bolje, ali nije imala viziju jela kakvo bi htjela donijeti pred žiri. „Šaran je na tanjuru“, tješila je sama sebe. Petar, koji je morao napraviti svoju verziju pašticade, nije donio meso u umaku, pa je već na prvi pogled izgledalo suho. „U doticaju s okolnim zrakom, takvo meso ne funkcionira“, objasnio mu je Stjepan, a kada je probao zaključio da to nije pašticada. 

Slijedi posljednji stres test, a potom finalni, pakleni ciklus. Tko će završiti u njemu, ne propustite doznati u novoj epizodi MasterChefa. U stres testu će svoje kulinarske vještine ukrstiti Ivana, Petar i Gaia. „Glupo se osjećam. Prvo što sam mijenjala tanjur, a drugo to što sam bila zadovoljna i okusima i idejom, a na kraju sam stavila malo pjene. Trebalo je veći tanjur i puno pjene i mislim da bih tada pobijedila Dominika“, rezimirala je Gaia u iščekivanju stres testa.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju