Osvojeni iznos Mileni neće biti dovoljan za vozačku dozvolu, ali kući nije otišla praznih ruku!

Natjecateljica kviza ''Joker'', Milena Čapo, na kraju nije osvojila dovoljan iznos za polaganje vozačkog ispita kako se nadala, ali kući nije otišla praznih ruku. Do samog kraja pratila ju je sreća, a pokazala je i zavidno znanje, no na zadnjim pitanjima dogodio se preokret i kviz je napustila sa 100 eura.

Posljednje pitanje glasilo je Vi ste Pac-Man, žuta ''papalica'' iz legendarne igre – započeli ste svoje putovanje labirintom i odmah na samom početku počinje vas proganjati koliko duhova? A)2 B)3 C)4 D)5. Da nije odlučila odustati, Milena bi odgovorila C)4 što bi i bio točan odgovor.

Dok je Milena pokazala zavidno znanje iz područja pop kulture, kemijski elementi nisu joj bili jača strana. Na pitanju Dva najčešća elementa u svemiru su vodik i helij koji zbrojeno čine čak 98% zastupljenosti. Za koji kemijski element znanost tvrdi da je treći po zastupljenosti u svemiru? A) dušik B) kisik C) neon D) ugljik, Milena je iskoristila joker i zaključala odgovor D, dok je točan odgovor bio B) kisik.
Pitanje o prvom gradonačelniku Zagreba zadalo joj je muke, pa je u pomoć pozvala pratnju, prijateljicu Snježanu, koja ju je navela na krivi odgovor.

 


Dva jokera iskoristila je i na pitanju Predvodio je osvajačke ekspedicije u Južnu Ameriku, osnovao grad Limu i na kraju skončao u atentatu. Kako se zvao ovaj španjolski konkvistador koji je u Peru došao 1532. godine? A) Vasco da Gama B) Ferdinand Magellan C) Francisco Pizarro D) Hernan Cortes, da bi između dva odgovora zaključala krivi. Točan odgovor glasio je C) Francisco Pizarro.

Unatoč tome što nije osvojila željeni iznos, Milena je kviz napustila zadovoljna te će svoje sudjelovanje pamtiti i po tome što ju je produkcija iznenadila rođendanskom tortom povodom njezinog 54. rođendana.

Novu epizodu ''Jokera'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju