A mislio je da je pogrešno odgovorio…

31-godišnji Filip Družinec, knjigovođa iz Krapine prvi je natjecatelj koji je osvojio maksimalan iznos u kvizu ''Joker'' – 15.000 eura. Iako je svoj nastup započeo netočnim odgovorima na dva pitanja za redom, do posljednjeg 12. pitanja ponudio je sve točne odgovore te od osmog pitanja čvrsto branio prag s 15.000 eura.

Na posljednjem pitanju Koji je grad u SAD-u na petom mjestu po broju stanovnika nakon New Yorka, Los Angelesa, Chicaga i Houstona? A) San Antonio B) Philadelphia C) Dallas D) Phoenix iskoristio je preostala dva jokera te između odgovora A i D zaključio odgovor D) Phoenix i tako kući otišao s osvojenih 15.000 eura.

Superjoker, odnosno pomoć pratnje, prijatelja Marijana Presečkog iskoristio je već na prvom pitanju U kojem se gradu nalazi muzej Prado? A) Madrid B) Barcelona C) Lisabon D) Valencia, no prijatelj ga je naveo na krivi odgovor pa je Filip zaključao odgovor B) Barcelona, dok je točan odgovor bio A) Madrid.

Na pitanje Koja se glazbena grupa 2022. vratila kao hologram, koncertnim showom ''Voyage''? A) The Beatles B) Queen C) ABBA D) The Beach Boys, Filip je netočno odgovorio zaključavši odgovor B, a točan odgovor krio se iza odgovora C) ABBA.

Natjecatelj Filip je pomoć prijatelja Marijana, kao superjokera tražio još i na pitanju:

 

Koliko rijeka ima Malta?

glasova:

Običnog jokera iskoristio je na pitanju Film ''Trainspotting'' snimljen je prema romanu kojeg irskog književnika? A) Irvine Welsh B) Louise Welsh C) David Wolstencroft D) William Watson. Dvoumio se između odgovora A i B, a nakon što mu je joker eliminirao odgovor B, Filip je samouvjereno zaključao odgovor A) Irvine Welsh i tako prešao na sljedeće pitanje.

Unatoč neočekivanom startu, Filip je pokazao sjajno znanje, a voditelj Frano je istaknuo: ''Bilo mi je pravo zadovoljstvo sjediti nasuprot vas!''

Novu epizodu Jokera ne propustite već sutra na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju