''Imam želje, ali želje se ne otkrivaju''

Put do cilja počinje prvim korakom, a natjecanje u novom uzbudljivom kvizu ''Joker'', u kojem natjecatelji mogu osvojiti 15.000 eura, započinje prvim pitanjem. Natjecateljica Milena Čapo dolazi iz Srednje Diklenice, malog mjesta pokraj Bjelovara. Bivša bacačica kugle ne samo da će odgovarati na pitanja, voditelju Frani Ridjanu objasniti kako se baca kugla, već će u kvizu uz tortu i slavljeničku pjesmu proslaviti svoj 54. rođendan! Prije nego će puhati svjećice na torti, Frano će ju priupitati za želje, a ona će reći: ''Imam želje, ali želje se ne otkrivaju.''

Ova beskrajno simpatična penzionerka rado igra kvizove na mobitelu, a oduvijek su joj bili zanimljivi blizanci te joj je bila želja da i ona kao baka dobije blizance. ''Kada su u isto vrijeme kćer i snaha objavile da su trudne za mene je to bilo miješanje radosti i tuge jer moj muž je umro nekoliko dana kasnije. Poželjela sam da jedna od njih rodi blizance. Kasnije se pokazalo da nose svaka jednu curicu te su rođene u istoj noći. Tako da ja ipak imam blizanke'', otkrila je Milena.

U kvizu može osvojiti od 0 do 15.000 eura, a hoće li kući otići punih džepova doznat ćemo uskoro. Sa sobom u kviz, kao pratnju vodi prijateljicu, odnosno majku svog zeta – Snježanu Pospišil iz Bjelovara.


''Joker'' ne propustite od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju