Veliko finale sezona omiljenih turskih serija "Zlatni kavez" i "Dvostruki život" donosi nezaboravnu večer prepunu napetosti, emocija i neočekivanih obrata

PRIJE EMITIRANJA NOVA PLUS

Prva sezona dramske serije "Zlatni kavez", koja je osvojila srca gledatelja diljem svijeta, došla je do finalne epizode koja će se na Novoj TV emitirati u petak 1. rujna. Snimljena prema istinitim događajima, priča o dvije bogate, ali različite obitelji koje je povezala ljubav između razmaženog Ferita i skromne djevojke iz Gaziantepa, dosegnut će svoj vrhunac. Gledatelji su ovog ljeta na malim TV ekranima svakodnevno pratili intrige i međusobne odnose utjecajnih starješina i njihovih članova obitelji.

Sukobi generacija, skrivene želje i ambicije i romantične avanture stvorile su napetu atmosferu i željno iščekivanje svake sljedeće epizode. Serija je na Novoj TV dosegnula više od 2.2 milijuna gledatelja, a svaka minuta emitiranja u prosjeku je privukla više od 376 tisuća obožavatelja. U slotu emitiranja serija "Zlatni kavez" bila je najgledaniji format na televiziji.

Nakon sudbonosnog susreta Sejran i Ferita u maloj lokalnoj trgovini, započela je nevjerojatna ljubavna priča ispunjena složenim preprekama koje su Sejran i Ferit uporno nastojali prevladati tijekom cijele sezone. U posljednjim su epizodama Sejran i Ferit pokazali kako ipak mogu staviti jedno drugo ispred svega, a Pelin se polako počela suočavati s gorkom istinom. U međuvremenu, starješine triju obitelji i dalje su u sukobu. U epskom finalu serije "Zlatni kavez" sve obiteljske tajne bit će razotkrivene. Emocije će doseći vrhunac, sudbine će se zapečatiti, a likovi će se suočiti s posljednjim izazovima. Dok Ferit i Sejran pokušavaju pobjeći, Tarikova neumoljiva potjera prijeti njihovom sretnom završetku.

Hoće li Ferit i Sejran uspjeti pobijediti sve prepreke? Saznajte ovoga petka na Novoj TV u 21.10 sati!

Najgledanija u svojem slotu emitiranja na cijeloj televiziji bila je i turska uspješnica "Dvostruki život" koja je od svog prvog konkurenta imala čak dvostruko veću gledanost. Gledatelji su u seriji tijekom srpnja i kolovoza imali prilike pratiti poštenu i principijelnu ženu Guzide, sutkinju obiteljskog prava, koja je svojim radom spasila mnoge obitelji od raspada. No, Guzide nije vidjela da joj djeca nisu sretna. Previše je od njih očekivala, kritizirala ih, ne primjećujući da su već odrasli i mogu samostalno donositi odluke. Ipak, navike i stavove nastojala je promijeniti jer svoju obitelj, nakon svega, stavlja na prvo mjesto. U posljednjim epizodama gledali smo kako je Guzidina kći Ojlum krenula na put s kojeg nema povratka i što god učinila više ne može sakriti da je zabrinuta i nesretna. Dok Tolga i Selin stupaju u brak, Ojlum mora uvjeriti svoju obitelj u ljubav prema Behramu u koju ni sama ne vjeruje.

U finalu serije Mualino pravo lice će se otkriti, a Ojlum će morati donijeti odluku o svojoj konačnoj sreći. Likove će pratiti neočekivani obrati. Ozan i Zeliš doživljavaju hladan tuš, a Ješim donosi očajničke odluke koje dodatno narušavaju odnose. Pripremite se za niz šokantnih trenutaka, uključujući strašnu prometnu nesreću koja postavlja Guzide pred najtežu odluku u životu.

Pripremite se za nezaboravan kraj ove priče o ljubavi, hrabrosti i izdaji i ne propustite emotivno finale serije "Dvostruki život" u petak 1. rujna na Novoj TV u 22.25 sati!

Što čeka poznate turske junake ne propustite pogledati u finalnim epizodama serija "Zlatni kavez" i "Dvostruki život" u petak 1. rujna na Novoj TV od 21.10 sati!

 

Izvor: UMTG, pružatelj podataka AGB Nielsen; TG: 4+, Period: 29.5.2023. - 23.8.2023..; CSHR%, AMR, RCH

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju