Čak dva projekta Nove TV među dobitnicima su ovogodišnje regionalne nagrade SoMo Borac!

Čak dva projekta Nove TV među dobitnicima su ovogodišnje regionalne nagrade SoMo Borac! Projekt koji je spojio ljubitelje nogometa i humanitarno djelovanje, SWAPAWAY - Humanitarna razmjena & aukcija dresova portala gol.hr i podcasta 'Utakmicu po utakmicu' jedan je od dobitnika u kategoriji Best Storytelling, dok je projekt koji je donio najzabavnije praćenje jednog nogometnog prvenstva, Euro Gol, nagrađen u kategoriji Best media feature.

„Sretni smo i ponosni što naši projekti osvajaju važna priznanja struke, ne samo u Hrvatskoj i regiji, već i globalno. Kreativnost, timski rad vrsnih profesionalaca i želja da se učini nešto dobro za zajednicu dobitna su kombinacija za inovativne, zanimljive i svrhovite projekte koje vole i struka i publika“, rekla je Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija Nove TV.

Inače, projektu Humanitarne razmjene & aukcije dresova ovo je već treće priznanje – nakon osvajanja bronce na najvećoj domaćoj komunikacijskoj nagradi Grand PRix, prepoznala ga je i najvažnija svjetska nagrada za internetska postignuća Webby dodijelivši mu priznanje Webby Honoree u kategoriji Advertising, Media & PR - Corporate Social Responsibility Campaign, čime ga je izdvojila među ukupno 13 tisuća projekata pristiglih iz preko 70 zemalja svijeta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju