Postigao je međunarodnu slavu u 40. godini života

Gledaj na NOVA PLUS

Barış Kılıç turski je glumac rođen 1978. u Arguvanu. Njegova se obitelj preselila u Istanbul kada je imao svega 5 godina. Nakon školovanja u srednjoj školi Okmeydanı Anadolu, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Istanbulu.

 

 

Zatim je kratko živio u Sjedinjenim Državama prije nego što se vratio u Tursku i magistrirao na Sveučilištu Yeditepe. Dok je bio na sveučilištu, glumio je u reklamama, a na televiziji je debitirao 2004. Danas slovi za poznatog glumca, ali i glumca koji nikada nije bio centar skandala. Obitelj mu je oduvek bila prioritet, a kada ne glumi, dio slobodnog vremena rado posvećuje i arhitekturi.

 

 

Trenutno ga najbolje poznajemo po ulozi odvjetnika Efea u seriji "Prevara". Međutim, ne tako davno, gledali smo ga kao estetskog kirurga koji je žene prvo očarao karizmom, a potom čarobnim prstima. Riječ je o seriji "Rat ruža", a ta mu je glavna uloga donijela međunarodnu slavu u četrdesetoj godini života. Osim spomenutih serija, Kılıça poznajemo i po ulozi Leventa Seymena u seriji "Djevojka imena Feriha".

 

 

Iako je svakog lika odlično odglumio, u anketi odgovorite koja mu je uloga najbolja:

 

 

Seriju "Prevara" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode prije emitiranja na televiziji gledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju