Kući je otišao bez novčane nagrade

U kvizu ''Joker'' profesionalni vojnik Ivan Zlojić (49) imao je sve točne odgovore do sedmog pitanja, kada je za njega sve pošlo nizbrdo. Poslije pitanja iz daleke povijesti gotovo nije više imao točnih odgovora. Kako je bilo ime rimskom caru Vespazijanu? A) August B )Tit Flavije C) Marko Aurelije D) Antonije Točan je odgovor B, a Ivan se odlučio za D. Sreću i znanje okušao je još i na 12. pitanju koje mu je moglo donijeti nagradu, međutim, bezuspješno te je naposljetku na novčanoj ljestvici pao na nulu.

Svojim ugrizom izaziva krvni ugrušak, a 2017. je otkriveno da bi taj otrov mogao biti lijek za ljude – koja je to životinja? A) glavati otrovni piton B) komodski zmaj C) stjenica D) amazonski pauk Ivanu je izgledalo da je točan dogovor D, a točan je bio ipak odgovor B. Kao što je i najavio, najbolje mu je išla tema sporta, pa je bez puno razmišljanja odgovorio na pitanje: Po kojem je mitskom čudovištu nadimak dobio legendarni brazilski MMA borac, Antonio Rodrigo Nogueira? A) kiklop B) minotaur B) behemot D) kentaur Točan je odgovor B) minotaur.

Ivan nije imao ni poteškoća s pitanjem o poznatom hrvatskom stilistu: Koje je pravo ime i prezime Modnog mačka? A) Marko Grubnić B) Viktor Drago C) Saša Joka D) Juraj Zigman Točan se odgovor skrivao iza opcije A. No, ta su pitanja bila u prvom dijelu kviza, a u drugom nije imao toliko sreće, pa je kući otišao bez novčane nagrade.

 

Ne propustite pogledati novu epizodu ''Jokera'' od 18 sati na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju