Sviđa li vam se kako je Anđela postupila?

Prije nove igre na poligonu, kandidati Survivora saznali su da se neće boriti samo za nagradu u obliku hrane, nego i za totem plemenskog imuniteta. Snage su odmjerili na morskom poligonu punom zahtjevnih prepreka. U napetoj i nikad neizvjesnijoj igri, na kraju su pobijedili plavi s jednim bodom razlike – 8:7.

Plavi su ovom pobjedom svakom članu svog tima priskrbili vrijedne zdrave namirnice, ali i totem plemenskog imuniteta. „U crvenom plemenu je sada show program, pogotovo zato što su Mitar i Ognjen izglasani i ne znam za koga će sada glasati“, rekao je Dorian.

U igri za osobni imunitet, po drugi put vrijednu ogrlicu osvojio je Stefan. Mitar je prije plemenskog odlučio da će svoj glas dati Katarini, a djevojke Anđeli. „U ovim se trenucima gledaju svi faktori kad se odlučuje o glasanju, što si od početka do kraja izgradio – kako međuljudski odnosi, tako i iskazanost na poligonima. Sve bi trebalo igrati ulogu“, procijenila je Nancy, a Mihaela se ponadala da će biti izglasan Vojislav jer je među boljim igračima.

Glasove su tijekom nominacija na plemenskom vijeću dobili Anđela, Katarina i Tijana, ali Anđela ipak najviše – njih četiri, pa će u eliminacijsku igru s Ognjenom i Mitrom ići ona. „Nitko nije sretan kad dobije najveći broj glasova i ide u duel, ali nema suza“, komentirala je Anđela. Njoj je Katarina, koja je znala da će također dobiti glasove, sugerirala da glasa za nju, pa da budu izjednačene. Međutim, Anđela to nije htjela te je glas dala Tijani jer je znala da za Tijanu nitko neće glasati i da neće biti ugrožena.

 

Sviđa li vam se što Anđela nije nominirala Katarinu?

glasova:

Na sljedećem plemenskom vijeću saznat ćemo i tko je četvrta osoba koja će u eliminacijsku borbu, a netko od njih četvero napustit će Survivor. Stoga ne propustite novu epizodu uzbudljivog zabavno-natjecateljskog showa.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju