Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Je li ljubiteljica prirode ili gradskog života? Zbog čega se rado sjeća bakine kuhinje? Je li sportski tip, zna li kuhati, kakvo joj je zdravlje, i što kaže na komentare o sebi? Naša glazbenica Mia Dimšić gošća je ovotjednog Zdravlja na kvadrat.

                                                                                   
Čovjek trepne od 15 do 20 puta u minuti. Kad zbrojimo treptanje, u danu to bude oko 20 tisuća puta, dok na godinu trepnemo i do 7 milijuna puta. Desetke tisuće ljudi u Hrvatskoj, a milijuni u svijetu, žale se na pojavu suhog oka. Događa li se ona samo zbog treptaja, ili su u pitanju i neki drugi faktori, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

                                                                                  
Spolno prenosive bolesti važan su problem zbog velike učestalosti, ali i zbog mogućih trajnih posljedica po reproduktivno zdravlje. Mnogi su čuli za sifilis, gonoreju, klamidiju, HPV.... Ima toga još, a o svemu više, u ovotjednoj epizodi Zdravlja na kvadrat, ispričat će liječnica Ivana Prkačin!

                                                                                        
Sprječavanje spolno rizičnog ponašanja i drugih oblika zaštite doprinose kvaliteti života i smanjuju rizik obolijevanja od spolno prenosivih bolesti. Rizično spolno ponašanje najčešće se javlja kod adolecenata. Tu u pomoć priskače Zavod za javno zdravstvo. Na koji način? Doznajte u ovotjednom zdravlju na kvadrat!

                                                                                     
Brzo se živi i sve se mijenja. Tehnologija, načini pomlađivanja, uljepšavanja, tretmani. U zadnje vrijeme svjetski poznate osobe, ali i mnoge druge pribjegavaju što prirodnijem izgledu, ali opet pomlađenom. O tome, ali i o zahvatu na vjeđama koji se zove blefaroplastika govorit će se u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju