Ovi su dečki ponosni na to što još žive u roditeljskoj kući!

Romantična komedija, u kojoj uloge igraju neke od najvećih zvijezda – Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker i Bradley Cooper – uveselit će vas ove nedjelje u programu Nove TV.

Ovaj film zaradio je preko 128 milijuna dolara, a u današnje je vrijeme i više nego prigodan kada mladi sve kasnije odlaze od roditelja i samostalno kreću u život. Momci u ovome filmu imaju 35 godina i ne namjeravaju se ubrzo odseliti. Takva situacija zabrinjava njihove roditelje.

Glavni junak Tripp (Matthew McConaughey) te njegovi prijatelji Demo (Bradley Cooper) i Ace (Justin Bartha) još uvijek žive s roditeljima, iako su mladi, zgodni i uspješni. Ovi su momci, začuđujuće, ponosni na to da im roditelji i dalje kuhaju ručak te peru odjeću. No, sve se promijeni kada se u to uplete ženska osoba.

Paula (Sarah Jessica Parker) lijepa je i ambiciozna mlada žena s najneobičnijim poslom na svijetu. Naime, ova je ljepotica kao svoju životnu profesiju odabrala ukroćivanje "maminih sinova" koji se ni u srednjim tridesetima ne mogu odvojiti od roditeljskog doma. Njezin novi klijent je Tripp, šarmantni tridesetogodišnjak koji ima zanimljiv posao, ludi automobil, strast za jedrenje, prekrasnu kuću i roditelje u njoj.

Trippovi roditelji Ala (Terry Bradshaw) i Sue (Kathy Bates) odlučuju se za poziv u pomoć, nadajući se kako će njihov mezimac konačno postati samostalan muškarac. Profesionalki poput Paule, koja svojim lukavim planom navede "mamine sinove" da se u nju zaljube pa ih ostavi zbog njihove nezrelosti kako bi se na kraju odselili od kuće, zavesti Trippa nije nikakav problem. Sve dok se ne zaljubi u njega...

Sarah Jessica Parker i Matthew McConaughey već su prije surađivali zajedno na snimanju serije "Sex i grad" u 13. epizodi treće sezone u kojoj Carrie dolazi u Hollywood i upoznaje McConaugheyja koji glumi samog sebe.

Film "Kod kuće je najljepše" pogledajte u petak na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju