Tko će od dvanaest najboljih zasjati u punom sjaju i osvojiti srca gledatelja doznajte ove nedjelje na Novoj TV!

Nakon osam audicijskih emisija i četiri polufinala te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali prilike upoznati, u nedjelju 18. prosinca gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica devete sezone Supertalenta!


Konkurencija je neumoljiva, a dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu spremni su pokazati svoj talent u finalnom izdanju showa koje se ne propušta.

Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj kandidati će dati sve od sebe da uvjere gledatelje kako baš oni zaslužuju odnijeti pobjedu, a samo će jedan od njih kući ponijeti vrijednu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna.

Konkurencija će biti žestoka među plesačima koji marljivo dovršavaju pripreme za svoje posljednje nastupe. Akrobatske rock'n'roll pokrete za finale usavršavaju članice plesnog kluba Spliters koje pripremaju još veći spektakl prepun novih i još zahtjevnijih elemenata. „Nema odmora, treniramo jače nego ikad. Možete očekivati zanimljivu koreografiju u našem stilu, sa skroz drugačijom temom i novim elementima. Trudimo se da to bude na nivou finala“, najavile su Splitersice.

Strastvena plesačica na svili Ana Vukman također je u završnim pripremama. „U finalu očekujte novu koreografiju, novi kostim i ples na svili u punom sjaju. Vodim vas kroz teatar na nebu i zemlji“, otkriva Ana. U prva dva nastupa svojim je plesnim pokretima prenijela snažne emocije i predstavila svoj životni put. Prisjetimo se kako je to izgledalo.

Plesno-gimnastički klub Flik također će pokazati svoje plesne vještine u velikom finalu. „Za finale pripremamo koreografiju 'Join the forces', odnosno jednu dublju priču o borbi dobra i zla u nadi da će ipak pobijediti dobro. Naravno, u našem plesno-akrobatskom stilu“, poručile su članice. Prisjetimo se njihovog polufinalnog nastupa.

Tko će od dvanaest najboljih zasjati u punom sjaju i osvojiti srca gledatelja doznajte ove nedjelje na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju