David: „Vlado je danas imao Egzorcist 3. Kao da trančira brigadu sipa, a ne jednu!“

Natjecatelje ove nedjelje u MasterChef kuhinji očekuje kutija iznenađenja, ali i iznenađenje u žiriju. „Zvijezda internetskog prostora, mladi lav istarskog vinarstva, vlasnik vinarije Trapan, moj prijatelj, ljepotan s Verudele“, pozdravit će Andrej ovim riječima počasnog člana žirija, inženjera Bruna Trapana, koji će natjecateljima kazati ponešto o svom poslu, kako je postao vinar te će zajedno s Andrejem, Anom i Radovanom degustirati rižota koja će kandidati pripremati. Među namirnicama će natjecatelji pronaći bijelo i crno vino koje će oba morati iskoristiti budući da će za zadatak imati napraviti ne jedan, već dva rižota, a najveću muku predstavljat će im jedna namirnica – sipa.

Crnilo po radnim jedinicama, crnilo na prstima i licima kandidata bit će samo uvertira u epizodu masakriranja sipe. Najprije će natjecatelji muku mučiti s pronalaskom vrećice za crnilo, a neki će se čak i porječkati. „Vlado je danas imao Egzorcist 3. Kao da trančira brigadu sipa, a ne jednu“, komentirao je David Vladin obračun sa sipom, dok će se Hrvoje sa crnom bojom na licu obračunavati s njom: „Bila je to žestoka borba čovjeka i zvijeri!“ Obzirom da će Vladi ovo biti prvi put da kuha rižoto, iskoristit će svoje zavodničke metode kako bi šarmirao svoju omiljenu članicu žirija. „Dva bijela rižota, jedan špricano zeleni, drugi špricano crni“, predstavit će svoja dva rižota. „Imena su toliko privlačna da se bojim probati“, u strahu će biti Ana, na što će joj Vlado odgovoriti: „Ja moram priznati da ste vi najprivlačniji ovdje!“ te kasnije dodati: „Ako sam ja njoj simpatičan bar 10 posto od onog koliko je ona meni, u njezinim osjetilima će se pojaviti subjektivnost i neće joj biti tako loše.


Celebrity MasterChef gledajte nedjeljom u 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr


Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju