Održana je proslava 14. rođendana Storyja, a povodom toga dodijeljene su i nagrade Story Hall of Fame.

Celebrity magazin Story nagradio je najbolje od najboljih na još jednom događaju Story Hall of Fame, a u dvije kategorije nagrade je osvojila i Nova TV. U kategoriji za najbolji TV show pobijedio je ‘Celebrity MasterChef‘, a crveni kipić preuzeli su članovi žirija Andrej Barbieri, Radovan Marčić i Ana Grgić. Upravo tijekom večeri kada su gledatelji Nove TV bili uz finalnu epizodu showa u kojoj smo saznali pobjednicu druge sezone, show je dobio još jedno priznanje koje potvrđuje kvalitetu i uspješnost ovog jedinstvenog formata.

Najboljom regionalnom glumačkom zvijezdom proglašen je Miodrag Krivokapić koji je hrvatsku publiku osvojio svojom ulogom Stipe u najgledanijoj domaćoj seriji ‘Kud puklo da puklo’. Miodraga su podržale i kolege iz serije Ecija Ojdanić, Miodrag Kurspahić, Sandra Lončarić, a crvenim tepihom su se prošetale i druga poznata lica Nove TV: Mia Kovačić, Dalibor Petko, Igor Barberić, Lana Klingor Mihić, Ivana Marić, Danijela Martinović, Ivana Nanut, Svjetlana Matić i brojni drugi.

>> Zavirite na najveći tulum gdje je sve prštalo od glamura

Glamurozna proslava 14. rođendana Storyja održana je u Laubi, a o dobitnicima u 20 kategorija odlučivali su članovi žirija Storyja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju