Hoće li obitelj Šamverdi napokon pronaći sreću?

Nakon niza nesretnih događaja koji su dotukli stanare najpoznatijeg konaka s malih ekrana, hrabroj majci Ebru i njezinoj djeci pruža se prilika za novi početak. Gledatelji imaju priliku saznati hoće li obitelj Šamverdi iskoristiti tu priliku u velikom finalu popularne turske serije 'Crna ruža', danas u 18.15 sati na programu Nove TV!


Najgledanija strana serija 2015. godine, saga o dvojici zaraćene braće i ženi koja s otkrivenom istinom mora nastaviti svoj život, dobila je svoj epilog. Priča je to o borbi s lažima iz prošlosti, suočavanjem s bolnim istinama, ali i o beskrajnoj ljubavi prema vlastitoj obitelji koja na kraju nadvladava svu mržnju koja joj prijeti.


Iako su najteži dani za obitelj Šamverdi završili u trenutku kad je Kendal uhićen, shrvani su od tuge zbog gubitka svojih voljenih. U posljednjih nekoliko mjeseci, izgubili su Melek, Firata, Sibel, a nedavno i malog Mehdija i Narin, koja si je oduzela život bacivši se u hladni Eufrat. Za gotovo sve tragične gubitke odgovoran je bešćutni Kendal. Nasreću, nije uspio do kraja uništiti obitelj Šamverdi, a saznanje da je upravo on ubio vlastita sina pomutila mu je um. Napokon je došlo vrijeme da svi poslože svoje misli i donesu neke teške odluke. Ebru, Maja, Ada i Ruzgar nalaze se na aerodromu i svaki čas polijeću prema Istanbulu. Međutim, Ebru želi da im se pridruži i Baran, koji pak nije siguran može li napustiti mjesto gdje je odrastao uz svoju drugu majku Narin. Kendalov bivši zaposlenik preuzeo je brigu o bivšem agi, a Asim ga posjećuje kao potpuno nova osoba nakon što je ozdravio. Kako će Asim reagirati kada ugleda nemoćnog Kendala koji mu je još kao djetetu uništio život?

Hoće li se Baran pridružiti Ebru i ostatku obitelji i započeti novi život s njima u Istanbulu? Hoće li Ozlem, Kasim i Ajše napkon živjeti kao mala, sretna obitelj, daleko od patnje i tuge koju su proživjeli zbog Kendala? Gledatelji mogu saznati sve odgovore u današnjem velikom finalu ‘Crne ruže’ na Novoj TV kojim se mogu oprostiti od omiljenih likova, a sami tvorci ove popularne turske serije također su odlučili oprostiti se od svojih vjernih gledatelja i uputili im sljedeće riječi: “Tijekom četvrte sezone serije ‘Crna ruža’ nastojali smo vam ispričati što bolju priču. Putem društvenih mreža primili smo puno pozitivnih poruka. Mi volimo svoje gledatelje. Nisu važni oni koji pišu priču, nego oni koji je prate. Hvala vam.”
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju