Četvrtu sezonu uspješne turske serije 'Crna ruža' pratite danas u 18:15 sati na Novoj TV!

Najgledanija strana serija 2015. godine vraća se na Novu TV s novim nastavcima već danas. Razvoji događaja i intriga u prošloj sezoni turske serije 'Crna ruža' mnoge su gledatelje ostavili bez daha, no uskoro će obožavatelji serije imati priliku saznati kako će se likovi iz Halfetija nositi s odnedavno razotkrivenim tajnama i saznanjima koja će mnogima od njih zauvijek promijeniti živote.


Serija čija se radnja odvija u Halfetiju kraj Šanliurfe priča je o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora nastaviti svoj život. Nakon što je Ebru saznala da se njezin muž izgubio na rijeci Eufrat, njezin se život promijenio iz temelja. Odjednom je zaglavljena između prve supruge svojega supruga, djeteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubojice svojeg muža, i svojih revoltiranih kćeri. Ebru je ostala sama u svijetu laži, no pomalo se približava istini o svojemu životu i ljudima koji je okružuju.


Na kraju treće sezone, Ebru je saznala šokantnu istinu – Baran je njezin biološki sin! Na samome početku četvrte sezone, Ebru će nastojati prihvatiti tu činjenicu, no neće joj poći za rukom prikriti ljutnju. Što još ukućani sakrivaju od nje? Kakve tajne će tek izaći na vidjelo? Hoće li Baran napokon saznati tko mu je biološka majka, tek ćemo saznati u novim nastavcima. Melek pak ne želi prihvatiti sudbinu koju joj drugi nameću pa se odlučuje na drastične mjere. U novim epizodama nastavlja se i sukob između Kendala i Kenana. Kenan je vlastitim rukama iskopao grob, misleći da se u njemu nalazi njegova majka Fikrije. Kenan je izvan sebe od ljutnje i sve što želi je Kendalu zadati konačni udarac i zauvijek ga poraziti. Hoće li Kenan uspjeti u tome, te kakve nove intrige očekuju stanovnike konaka u Halfetiju, saznat ćemo u epizodama četvrte sezone uzbudljive turske uspješnice 'Crna ruža' od ponedjeljka na Novoj TV.

Ne propustite nove epizode 'Crne ruže' od ponedjeljka do četvrtka od 18:15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju