Kojim kandidatima vrijeme će ići niz dlaku, a kome će biti glavni neprijatelj?

Nova, druga sezona Celebrity MasterChefa samo što nije počela na Novoj TV, a četrnaestero kandidata s nestrpljenjem iščekuje da se upuste u svoju gastro avanturu i naciji pokažu svoje kulinarske talente i ljubav prema kuhanju.

 


Strogo određeno vrijeme, ograničen broj namirnica, zahtjevi žirija da iz emisije u emisiju kontinuirano rastu i usvajaju nova znanja, samo su neki od brojnih izazova i iznenađenja koji očekuju kandidate najpopularnijeg svjetskog kulinarskog showa.
Budući da je Celebrity MasterChef humanitarnog karaktera, na kraju showa pobjednik svojom pobjedom osigurat će nagradu onome kojemu je pomoć najpotrebnija. Kako bi se došlo do pobjede, osim jela kojima će pokušati zadiviti nepca stručnog žirija kojega čine Andrej Barbieri, Radovan Marčić i Ana Grgić, kandidati će morati i uspješno savladati razne testove koji su pred njima i napredovati u ovom jedinstvenom natjecanju. U testu Kutija iznenađenja svakog kandidata će na radnoj jedini čekati jednak broj jednakih namirnica, a na njima je da svojom idejom zadive žiri.

U testu Izbor iz dućana i test kreativnosti najbolji kandidat iz prethodnog izazova ima priliku izabrati među tri ponuđene namirnice jednu koja će postati okosnica jela svih kandidata. Pored glavne namirnice koju dobiju, kandidati u smočnici u zadanom vremenu mogu izabrati još određeni broj dodatnih namirnica koje će im pomoći u pripremi jela. Odlike dobrog kuhara koji se brzo, efikasno i smireno snalazi u gorućim stuacijama u kuhinji testirat će se u Stres testu dok će se u Testu osjetila kandidatima na izbor ponuditi određeni uzorak namirnica, začina ili gotovih jela. Uz pomoć vida, osjeta, opipa i/ili okusa celebrity kandidati morat će pogoditi što više točnih odgovora u zadanom vremenu.


Posebno atraktivan i uzbudljiv izazov za kandidate jest svakako i Gastro duel, a koncept nove sezone bit će prepun i brojnih iznenađenja i gostovanja.

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce poznatih ljubitelja kuhanja koje će se publici predstaviti u potpuno novom svjetlu.
Kako je vrijeme jedan od ključnih faktora u ovom uzbudljivom natjecanju pokazuju i promo spotovi snimljeni usuret početka emitiranja showa. Natjecatelji Andrea Andrassy, Leon Lučev, Mila Elegović i Igor Barberić protagonisti su promo spotova u kojima su podijelili svoju radost ususret nadolazeće kulinarske avanture.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju