U anketi nam odgovorite koji vam je tim bio bolji?

Noć izazova pred kandidate je donijela teške zadatke. Prvi dio izazova bio je što spretnije u koreografiju ugraditi plesne korake koje im je zadao Pedro Soltz, prošlogodišnji pobjednik "Plesa sa zvijezdama". Zatim je na Pedru bila teška odluka - izabrati tko je najbolje odradio zadatak. Odabrao je Anu i Maria i njima dodijelio svoja dodatna dva boda. Noć izazova u kandidatima je dodatno pobudila natjecateljski duh jer pobjednik oba izazova može biti samo jedan.

Nakon toga na plesni podij stupio je timski izazov. Parovi su bili podijeljeni u dva tima. Mario i Helena predvodili su tim Eliminatori, a tako su se nazvali jer su svi bili eliminacijama, a plesali su tango. Mario se nadao tangu jer je za njega dobio desetku i pamtit će ga za cijeli život, a ta želja mu se i ostvarila. Pogledajte njihov nastup:

"Iz kojeg razloga ne plešete ovako kad plešte solo? Ovo je definitivno jedna od boljih koreografija skupnog tanga koju sam ja vidio i mislim da se ne bi posramili da idete kao nečija plesna grupa na Eurosongu!", zaključio je Marko Ciboci. Za ovaj nastup Eliminatori su osvojili 37 bodova žirija i tim bodovima osigurali pobjedu.

U drugom timu pod nazivom Ludacha četiri plesna para izvela su cha cha cha, a vođa tima bili su Daria i Ivan. Svi iz tima istaknuli su da žele dati sve od sebe, dobro se zabaviti. A kako su najavili takav show su i napravili. Prisjetimo se njihovog nastupa.

"Meni je predivno što ples u vama razvija tu podršku i razumijevanje. Ples nadilazi samo prijateljstvo, za cijeli život su te veze tu. Pokazali ste da ste skupa, sretni i da uživate", poručila je Larisa Lipovac Navojec. Za svoj razigrani ples osvojili su 35 bodova od žirija. 

Ankete

(9748) Koji tim je po vama bio bolji?

Prikaži rezultate Ukupno188
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju