U anketi nam odgovorite koji vam je tim bio bolji?

Noć izazova pred kandidate je donijela teške zadatke. Prvi dio izazova bio je što spretnije u koreografiju ugraditi plesne korake koje im je zadao Pedro Soltz, prošlogodišnji pobjednik "Plesa sa zvijezdama". Zatim je na Pedru bila teška odluka - izabrati tko je najbolje odradio zadatak. Odabrao je Anu i Maria i njima dodijelio svoja dodatna dva boda. Noć izazova u kandidatima je dodatno pobudila natjecateljski duh jer pobjednik oba izazova može biti samo jedan.

Nakon toga na plesni podij stupio je timski izazov. Parovi su bili podijeljeni u dva tima. Mario i Helena predvodili su tim Eliminatori, a tako su se nazvali jer su svi bili eliminacijama, a plesali su tango. Mario se nadao tangu jer je za njega dobio desetku i pamtit će ga za cijeli život, a ta želja mu se i ostvarila. Pogledajte njihov nastup:

"Iz kojeg razloga ne plešete ovako kad plešte solo? Ovo je definitivno jedna od boljih koreografija skupnog tanga koju sam ja vidio i mislim da se ne bi posramili da idete kao nečija plesna grupa na Eurosongu!", zaključio je Marko Ciboci. Za ovaj nastup Eliminatori su osvojili 37 bodova žirija i tim bodovima osigurali pobjedu.

U drugom timu pod nazivom Ludacha četiri plesna para izvela su cha cha cha, a vođa tima bili su Daria i Ivan. Svi iz tima istaknuli su da žele dati sve od sebe, dobro se zabaviti. A kako su najavili takav show su i napravili. Prisjetimo se njihovog nastupa.

"Meni je predivno što ples u vama razvija tu podršku i razumijevanje. Ples nadilazi samo prijateljstvo, za cijeli život su te veze tu. Pokazali ste da ste skupa, sretni i da uživate", poručila je Larisa Lipovac Navojec. Za svoj razigrani ples osvojili su 35 bodova od žirija. 

Koji tim je po vama bio bolji?

glasova:

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju