Četiri plesna para izvela su cha cha cha.

Drugi ovotjedni izazov je timski izazov u kojem su na kraju emisije svoje plesne vještine kandidati odmjerili podijeljeni u dvije grupe. U timu pod nazivom Ludacha četiri plesna para izvela su cha cha cha, a vođa tima bila je Daria i Ivan. Jedno je sigurno – noć izazova u kandidatima je dodatno pobudila natjecateljski duh jer pobjednik oba izazova može biti samo jedan.

Frano se razveselio grupnom izazovu jer njegov stil folklor jedino tako se i pleše. Žele dati sve od sebe i guštati, znaju korake i svi imaju dobru bazu. 

"Cha cha cha je jedan odličan ples, ritmičan, tehnički dosta težak, ja volim cha cha cha", zagonetan i kratak je bio Marko.

"Bili ste jako šareni, poletni, svi ste različiti karakterno, a dobro ste se složili. Jako ste zagrizli to se ovdje vidjelo, vi ste nam itekako priuštili show ovim plesom", istaknula je Franka.

"Meni je predivno što ples u vama razvija tu podršku i razumijevanje. Ples nadilazi samo prijateljstvo, za cijeli život su te veze tu. Pokazali ste da ste skupa, sretni i da uživate", poručila je Larisa.

"Mislim da ste se sad sada razdražili jer je ovaj broj imao jednu jaku kohezivnu energiju. Vi ste meni bili jednako unutra i jednaku energiju što je po meni jako bitno u timskom izazovu", zaključio je Igor.

Za ovaj šareni ples od žirija su osvojili 35 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju