Katia već nedostaju Jakobu

Nakon Katijinog ispadanja najteže će biti Jakobu koji se mora priviknuti na to da ona više neće s njima boraviti u kampu. „Prva noć bez Katije mi je teško pala. Gledao sam u zvijezde bez nje. Inače smo ih gledali zajedno i pričali o svemu“, reći će Jakob te otkriti da je od Katije dobio prstenčić koji je našla u pijesku. „Kad izađem, ona će mi biti najveća nagrada“, kazat će Jakob.

Mislite li da će Katijin odlazak utjecati na Jakoba?

glasova:

Dok će plavom plemenu nedostajati Katija, Mitar u crvenom plemenu žali što nije ispala Varja. „Moja je ideja bila da Varja ne zna da ćemo glasati za nju i da ona ne iskoristi imunitet, da Ivana ostane i da se glasa za Varju“, ispričat će Mitar, inače rođeni Zadranin. „Još uvijek se sjećam stana preko puta crkve svetog Donata i starog dijela Zadra. Imam dvoje djece, oboje su sjajna djeca iz jedinog braka koji imam, razveden sam“, ispričat će Mitar koji će u novoj epizodi Survivora otkriti još štošta o svom privatnom životu.

Crvenom i plavom plemenu predstoji igra na poligonu na kojem će pokušati osvojiti nagradu. Što će ona biti doznat ćemo u novim minutama Survivora!

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju