Katia prva odlazi iz plavog plemena

Katia Žunić prva je napustila plavo pleme. Nakon što je drugi put zaredom izglasana na plemenskom vijeću, ovaj put nije uspjela pobijediti u eliminacijskoj igri. Morala se oprostiti od svog plemena, a najteži rastanak bio joj je naravno onaj s Jakobom.


Čvrsti zagrljaj za kraj bio je tek jedan u nizu zagrljaja koje su od početka podijelili, a nadaju se ne i zadnji. Katia će morati pričekati da se Jakob vrati u civilizaciju kako bi nastavili svoju priču, a dotada pogledajte njihove najljepše zajedničke trenutke:

Zgrljeni pod zvijezdama

Punijeg želuca nakon pobjede u poligonu bilo je lakše gledati vedro nebo pod kojim su zagrljeni Jakob i Katia promatrali zvijezde padalice. Romantika između novopečenog para nastavila se i dugo u noć koju su proveli jedno drugome u naručju.

Najveća podrška

Katia i Jakob sve više vremena provode zajedno, odvojeni od drugih. Laknulo im je što nisu razdvojeni već nakon prvog eliminacijskog izazova. Jakob je priznao da mu se Katia ne sviđa samo na prijateljskoj razini nego u njihovom odnosu vidi i nešto više.

Posljednji zagrljaj u divljini 

Katia se u drugom eliminacijskom izazovu morala oprostiti od Survivora. Oproštaj od Jakoba bio je posebno težak, ali i posebno lijep. Jakob je poručio da je Katiji sve već rekao nasamo prije izazova, ali zatražio je da ju još jednom zagrli. "Tko sam ja da stanem između ljubavi", rekao je Mario Mlinarić i blagoslovio oproštajni zagrljaj.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju