"Zahvalna sam na svakom jutru i večeri ovdje"

Na natjecanju za osobni imunitet koju su igrali članovi crvenog tima, Mitar je odustao već na prvom koraku, a ogrlicu osobnog imuniteta osvojio je Ognjen. „Ne želim se boriti protiv svog plemena. Inicirao sam da se glasa za mene, što je jedino ispravno. Oni ovdje ginu i za pleme i za mene, da bi ostao što duže tu gdje jesmo“, objasnio je Mitar. Na plemenskom vijeću požalio se da je moguće da ima teže ozlijede noge. Marija je zanimalo kako to da je dobio toliko povjerenje članova svog tima, iako već duže vrijeme ne sudjeluje u igrama, a tim ga i dalje ne želi nominirati. Mitar je kratko odgovorio da ih je osvojio „dušom“.

Nakon što su članovi crvenog plemena glasali u nominacijama, Varja je prije čitanja glasova odlučila predati svoj tajni imunitet, što znači da je u slučaju najvećeg broja glasova sigurna od nominacija. Zanemarivši Varjine glasove, kojih je bilo najviše, Ivana je dobila tri, a Mitar dva glasa. Stoga je odlučeno da Ivana ide u eliminacijsku igru.

U eliminacijskoj igri u kojoj su morali održati uteg što duže iznad keramičke pločice, prva spašena osoba koja se direktno vratila u svoje pleme bio je Nikola. Unatoč savjetu koji joj je sugerirao Jakob za ovu vrstu igre, ispala je Katia. „Upoznala sam ovdje puno prekrasnih ljudi, imala sam prekrasno iskustvo, zahvalna sam na svakom jutru i večeri ovdje. Pamtit ću ovo bez loših emocija“, rekla je.

Mario ju je upitao za leptiriće u srcu, a ona je kazala: „Jakob i ja smo započeli jedan divan odnos temeljen na prijateljstvu, a kad izađemo nastavit ćemo gdje smo stali“, otkrila je Katia. „Mislim da će Jakobu biti drugačije sad kad odem, ali jak je u glavi, sposoban. Sad će staviti sebe u fokus i dogurat će daleko“, komentirala je Katia za kraj.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju