Prvi dojmovi nakon ispadanja iz Survivora

Katia je prva članica plavog tima koja napušta natjecanje. Kaže da je, iako osjećaj nakon ispadanja nije lijep, zahvalna na lijepom iskustvu i ljudima koje je upoznala. Misli da bez obzira na ishod ništa ne bi mijenjala osim možda svog angažmana u poligonima. Što Katia misli o ostalim natjecateljima, tko su joj favoriti i kakav je život u divljni saznajte u videu.

U eliminacijskoj igri u kojoj su morali održati uteg što duže iznad keramičke pločice, prva spašena osoba koja se direktno vratila u svoje pleme bio je Nikola. Unatoč savjetu koji joj je sugerirao Jakob za ovu vrstu igre, ispala je Katia. „Upoznala sam ovdje puno prekrasnih ljudi, imala sam prekrasno iskustvo, zahvalna sam na svakom jutru i večeri ovdje. Pamtit ću ovo bez loših emocija“, rekla je. Mario ju je upitao za leptiriće u srcu, a ona je kazala: „Jakob i ja smo započeli jedan divan odnos temeljen na prijateljstvu, a kad izađemo nastavit ćemo gdje smo stali“, otkrila je Katia. „Mislim da će Jakobu biti drugačije sad kad odem, ali jak je u glavi, sposoban. Sad će staviti sebe u fokus i dogurat će daleko“, komentirala je Katia za kraj.

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju