Prisjetimo se senzacionalnih nastupa Supertalenta koji su izazvali buru reakcija - što pozitivnih, što negativnih!

Dojmovi nedjeljne emisije u kojem smo vidjeli pravo malo Supertalent životinjsko carstvo, zlatni gumb Davora Bilmana, glazbenike anđeoskih glasove te veterane Supertalenta još se nisu slegli. 

Dok razmišljate koji vas se nastup najviše dojmio prisjećamo se kandidata prošlih epizoda koji su definitivno zapalili društvene mreže. Jedna od njih zasigurno je Sarah Seifert čiji ćemo nastup još dugo pamtiti. 

Sara se predstavila twerkanjem, a njezin je talent izazvao oprečne reakcije. Mnogi su bili svjesni kako je ovo doista teško, dok je bilo i onih koji su ovakav vid izražavanja smatrali neprimjerenim.

''Ja razlikujem nekoliko stvari u tvom nastupu. Što se tiče toga da li se to nekome sviđa ili ne, je li to pristojno ili ne, gluteus je isto dio tijela kao i glasnice za proizvodnju zvuka. Ja znam da je to jako teško i to što radiš je definitivno talent za koji treba imati hrabrosti da se napravi. Meni se to sviđalo.'', rekao je Davor Bilman. 

Natjecatelj koji je otvorio petu sezonu Supertalenta je Daniel Dizdar, a njegov nastup svima je ostao u jako dobrom sjećanju. Video zapis u kojem imitira brojna poznata lica još se tjednima nakon toga dijelio na društvenim mrežama. 

Zanimljivo je kako je Daniel hrvatski Spužva Bob, a njegova tajna je kombinacija imitacije i pjevanja. ''Ja bih voljela da ti sad ostaneš dva sata i da ne prestaneš. Želim te gledati još i slušati još! Nadam se da imaš još u toj svojoj glavi'', komentirala je Maja Šuput. 

Riječ je od dva nastupa koji imaju najveći broj pregleda na društvenim mrežama. Na službenoj youtube stranici Supertalenta Sarah je pogledalo gotovo dva i pol milijuna ljudi, dok je nastup Daniela Dizdara pogledalo njih oko 800 tisuća.  

Koji vam je nastup bio draži?

glasova:


 

Da glazba ruši sva ograničenja dokazao je Pavao Anić, slijepi glazbenik koji se bavi sevdahom, ali i svira više instrumenata. Njegov invaliditet ne sprječava ga u prenošenju emocija. Ljubav prema glazbi otkrio je već s tri godine, a od desete godine svira harmoniku.

Nastupio je s pjesmom ''Ah što ćemo ljubav kriti'' koja je mnoge dirnula do suza. ''Možeš ovo otpjevati na sto načina, ali ovo je nešto, ja bih te mogao slušati stvarno dugo. Toliko se osjeća ta tvoja emocija i toliko ju prenosiš da je to stvarno krasno.'', poručio mu je Janko, a toga je bilo i svjesno 439 tisuća vas koji ste pogledali njegov nastup na službenoj Facebook stranici Supertalenta

Nitko nije mogao ostati ravnodušan pred istinskim virtuozom Martinom Kutnarom. Na violončelu i harmonici priredio je pravi spektakl, a to je rezultiralo skandiranjem te zlatnim gumbom Janka Popovića Volarića.

''Kad sam došao u ovo sve, nadao sam se da će se pojaviti netko kao Martin. Tresao sam se cijeli, rasplakao sam se skoro'', kazao je Janko. Brojne korisnike društvenih mreža posebno je dirnula činjenica da je Martin sve ovo uspio bez svojih vlastitih instrumenata što je dovelo do lavine pozitivnih komentara.

U sve je ove nastupe uloženo jako puno truda i svaki je poseban na svoj način, no nas zanima koji vam je malo posebniji. Ne propustite glasovati u našoj anketi!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju