Bruno Tomašić, umjetničkog imena Fa Fantastiko – jer je i više od fantastičnog, ponovno je pokušao osigurati prolaz u daljnje natjecanje Supertalenta.

Pjevač, plesač pa čak i glumac, sve je to bio Bruno Tomašić tijekom emitiranja pet sezona Supertalenta. Ove je sezone nastupio s glazbenom scenskom izvedbom kultnog Titanika, ali završio je kao spomenuti film. 


 

Zanimljivost ovog nastupa bila je u tome što Bruno na pozornici nije nastupio sam, poveo je svog plesnog partnera. To je bila muška lutka na napuhavanje kojem je nadjenuo ime Enriqe. Najprije je zaboravio doći s njim na pozornicu, ali ubrzo se ispravio.

Već pri prvim taktovima pjesme Janko Popović Volarić pritisnuo je iks. U trenutku kada je došao do refrena Martina Tomčić više nije mogla izdržati te je i ona pritisnula svoj crveni gumb. Tada je Bruno već bio svjestan da od njegovog prolaska u daljnji krug natjecanja nema ništa. 

Davor Bilman na sebi je svojstven način odlučio kako više ne želi slušati ovog kandidata. On je naime glavom pritisnuo crveni gumb. Sve je to Maju Šuput iznimno nasmijavalo. Ona je pokušavala zaštititi svoj gumb koji su ostali članovi žirija željeli pritisnuti umjesto nje no dogodila joj se nezgoda. O čemu je riječ provjerite u videu!

''Ja mislim da se ovdje radi u tvojoj unutarnjoj potrebi da čuješ crveni iks. Mislim da si dovoljno talentiran da sa svojim talentima možeš nešto poduzeti, ali ovo je krivi način i krivi put. Žao mi je.'', zaključila je Martina Tomčić o ovom natjecatelju. 

Kako se vama svidio nastup ovog kandidata, ali i ostalih koje ste imali priliku vidjeti u četvrtoj epizodi Supertalenta komentirajte na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i You Tube.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju