Hrvoje i Igor odabrat će prepelice u Testu kreativnosti, a u jednom jelu Andrej će pronaći vlas kose.

Hrvoje i Igor odlučit će ovotjedni Test kreativnosti učiniti riskantnim. Za odabir glavne namirnice Andrej i Ana će im predložiti fazana, prepelice i patku!
Stalno mi je preparirani fazan pred očima, a za prepelicu znam da leti, ima perje, veličine je žabe, a čisti se ko' pile!“, komentirat će Hrvoje potencijalne glavne namirnice sljedećeg izazova. Pobjednički dvojac iz prošlog izazova odlučit će se na rizik te će njihov odabir pasti na prepelice.


Nakon odluke za Hrvoja i Igora slijedit će teži zadatak, a to je da sretnu vijest kažu ostalim parovima. „Pogledajte kako se zagonetno smiješe!“, dolijevat će ulje na vatru Ana. Kandidati će pokušati pogoditi o kojoj se namirnici radi, a Hrvoje će im dati zagonetku: „To su male žabe koje lete!


U mnogobrojnim promašenim pogađanjima, David će biti najoriginalniji te će reći da se sigurno radi o obadu. Ipak kada pogode da se radi o prepelicama, kandidati će biti iznenađeni. Ivana će se osvrnuti na prepelice:“To je jedno genijalno iskustvo koje nećemo zaboraviti!“ Malu prednost pred drugim kandidatima zasigurno će imati Ksenija koja će se pohvaliti da je mnogo puta prije Celebrity Masterchefa pekla prepelice i fazana.


Druga prepreka za rad bit će i skučeniji prostor, jer će parovi raditi samo na jednoj radnoj jedinici. Iako su na početku bili oduševljeni sa svojim parom, već će u ovom Testu kreativnosti i zbog nedostatka prostora za kuhanje početi mala negodovanja. „Možda bi bilo bolje da sam s Davidom nego s Leonom!“, osvrnut će se Lana na svog sadašnjeg partnera uspoređujući ga s Davidom s kojim se baš nije dobro slagala. „Kuhanje u paru je dvosjekli mač“, priznat će Ivana nakon što će saznati da je radna jedinica smanjena te će je morati dijeliti s Andreom. Ksenija i Baby Dooks će zaključiti da kod njih vlada demokracija, a Ksenija će se pohvaliti kako jedino ona može smiriti Davidov temperament: “Ja sam jedan dobar Apaurin za njega.“ Od svih parova i dalje će se najbolje slagati Igor i Hrvoje koji će se voditi starom poslovicom: „Gdje čeljad nije bijesna, ni kuća nije tijesna!“


Pravi šok u ovotjednom 'Testu kreativnosti' uslijedit će kod prezentacija jela. U jednom tanjuru oštro Andrejevo oko uočit će vlas kose. „Ne znam što ću s vama!“ , oštar će biti Andrej, a kome se potkrala vlas i kakve će posljedice snositi, ne propustite doznati ! Test kreativnosti donosi i imena koja će se spasiti od Stres testa, a budući da kuhaju u paru, bit će svakako uzbudljivo.

Celebrity MasterChef gledajte od nedjelje do utorka u 22:35h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju